15 Nisan 2019 Pazartesi












KOCAELİ ERZURUM TANITIM GÜNLERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Erzurumlu hemşehrileri ile buluşuyor. Kocaeli Erzumlular Derneği işbirliği ile yapılan tanıtım günleri  11-14 Nisan tarihleri arasında Fuar Merkezinde devam edecektir.
Erzurum Tanıtım Günlerine, 4 gün boyunca vatandaşlar açık halde olacaktır Türküleriyle, aşıklarıyla, yemekleriyle, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle adeta Erzurum’u Kocaeli’ye taşıyan organizasyona vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


MUSTAFA YILDIZDOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

Tanıtım günleri kapsamında kurulan stantları gezen ve gün boyunca eğlenceli vakit geçirme fırsatı bulan vatandaşlar, Mustafa Yıldızdoğan'ın fuar merkezine gelmesiyle büyük coşku yaşadı. Milli ve manevi duyguları coşturan türküleriyle vatandaşları coşturan Yıldızdoğan, "Erzurum başka yerlere benzemez, Erzurum imanın kalesidir. Milli iradenin kulesidir. Kültür boyutunda ise Erzurum Sümmani Babadan Aşık Reyhani'ye kadar Müslüman Türk Milleti'nin ruhunun imzası olan türkülerimiz, türkülerimizi icra eden aşıklık geleneğinin temel noktasıdır Erzurum. Bu programın düzenlenmesinde emeği olan Kocaeli Erzurumlular Derneğine ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.














4 BOYUNCA DEVAM EDECEK
11 Nisan Perşembe günü başlayıp 14 Nisan akşamına kadar sürecek organizasyon her gün farklı konsep sanatçı ve yemekleri ile devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder